Villmarkstuas hunder

Balder kom til oss en måned etter at vi hentet Frida og han var en liten og meget vennlig valp som ble godt tatt vare på av Frida. Han kom fra kennel Skredderstuen og har hatt en flott oppvekst hos dem før vi hentet ham hos Kari og Ingar.


Balder er gårdshund han også, men Frida og han har helt forskjellige personligheter.

Han har et veldig tiltalende gemytt og er veldig godt likt av andre hunder - spesielt hannhunder.

Vi har ikke helt skjønt hvorfor, men mange andre hannhunder blir rett og slett litt betatt av ham. Balder har et tydelig og mildt språk og vil helst bli likt av alle - en regelrett ”people pleaser”.


Hans styrke ligger i hans milde temperament og han liker banedressur. Han er ellers fascinert av tenner og munn på både mennesker og andre hunder. Av den grunn har han gjort seg fortjent til økenavnet ”Balder Slikkepott”.


Både han og Frida er glade i varme, men Balder har tatt det til et helt nytt nivå. De to krabatene våre har sin egen kosestol og den står som regel foran peisen. Om den IKKE gjør det må en regne med økende, hjerteskjærende klaging fra en liten gårdshundhanne inntil problemet er løst.

En åpen peisdør så en kan se flammene er heller ikke å forakte...


I likhet med Frida har vi også trent Balder på blodspor og menneskespor. Der hvor Frida freser av gårde over sporene går Balder metodisk og søker seg rolig fremover - og håper bare at han har vært flink og skjønt poenget.


Favorittleke: Baller, men også veldig glad i å dissekere pipeleker.


Balder er tatt ut av avlen da han har  passert maks antall valper tillat jfr avlsreglene til Raseforeningen for Dansk / Svensk Gårdshund.

Reg nr: 23066/07
Født: 24.09.07
Antall kull: 5

Utstillingsresultater:

Mauris purus. Donec est nunc ornare non aliquet non tempus vel dolor. Integer sapien nibh egestas ut cursus sit amet faucibus a sapien.


Vestibulum purus purus elementum ac, luctus ullamcorper ornare vitae massa. Nullam posuere sem ut mauris. Nullam velit. Quisque sodales. Donec suscipit suscipit erat.


Maecenas condimentum tincidunt lorem. Vestibulum vel tellus. Sed vulputate. Morbi massa nunc convallis a commodo gravida tincidunt sed.

Stamtavle (pdf)